Árak Nyitvatartás Voucher Balance

Szaunavilág

Belépve a Szaunavilágunkba megszűnik az idő, elhalványodnak a mindennapi gondok és átadhatja magát a kikapcsolódásnak. A szauna varázslatos légköre szemvillantás alatt magával ragadja és ősi nyugalom költözik a lelkébe.

A gőz és a meleg hő ellazítja az izmokat, feloldja a szorongásokat, kitágulnak a pórusok segítve ezzel a méreganyagok távozását. A szaunázás közbeni csendes elmélyülés és a kellemes zene segíti a test és az elme összekapcsolódását, ahol már csak a jelenre koncentrálhat.

Szakembereink vezénylésével végzett szauna szeánszaink csak fokozzák az élményt. A jeges-mentolos, sörös, illóolajos, mézes és számos különféle rituáléval színesítik mestereink a Szaunavilágunkban eltöltött időt.

A belső pihenőrész mellett, szabadtéri szaunakert, beltéri fűtött padok és szabadtéri zuhanyzók is állnak rendelkezésére a szauna imádók részére.

A szaunavilág fürdőruhamentes övezet, így a szaunakabinokat csak fürdőruha nélkül, szauna lepedő használatával lehetséges használni, kizárólag 16 éves kor felett!

Szaunaparkunk:

Aroma szauna (80°C)

Egy különleges élményt nyújtó szauna fajta mely a hő és az illatok kombinációjával kényezteti a testet és a lelket. Az illóolajok kellemes relaxáló hatást fejtenek ki. A meleg pára és az illatok összhangja segít ellazulni, stresszt oldani és felfrissülni. Az aromaszaunában többféle illóolajat használnak, mint például a citrusfélék, levendula, eukaliptusz. Az itt eltöltött idő elősegíti a légzőrendszer tisztulását, javítja a vérkeringést és enyhíti az izomfeszültséget.

Jöjjön próbálja ki és merüljön el az illatok relaxáló világában.

Finn szauna I. (90°C) és Finn szauna II. (70°C)

A finn szauna a legnépszerűbb hőfürdő fajta mely több évszázados tradíciókon alapul. Tudta? A finn szauna elődjeit indiánok, aztékok és maják használták. Alapvetően tisztálkodásra építették fel őket, azonban rájöttek jótékony hatásaira is. Attól fogva itt gyógyították a betegeket és születtek a kisbabák.

Bár a mi finn szaunánk erre nincs berendezkedve azonban emlékezetes szaunaszeánszokat vezetnek benne szakembereink. 

Szaunánk magas hőmérsékletű száraz levegővel működik, melynek hatására a verejtékmirigyek aktiválódnak és beindul a méregtelenítés. Ennek köszönhetően erősíti az immunrendszert azaz a szervezet ellenállóképességét. Mindemellett javítja a vérkeringést, segít az álmatlanságban szenvedőkön és az izomláz általi fájdalmat is csökkenti. A szaunázás hatására emelkedik az endorfin szint és hatékonyan lép fel a stressz ellen.

Sportolóknak, üzleti döntés előtt állóknak, szauna imádóknak ajánlott.

Infra szauna (35°C)

Az infra szaunában az infravörös sugarak közvetlenül a testre hatnak, mélyebb rétegekbe juttatva a meleget. Segíti a feszült izmok ellazulását, a vérkeringés javítását és az anyagcsere gyorsítását. Használata enyhíti az ízületi fájdalmakat és csökkenti a felgyülemlett stresszt. 30 perces használata cirka 300 kalória veszteséget jelent. A többi szaunához képest, magasan a legjobb alakformáló hatással rendelkezik azáltal, hogy a nyirokfolyadékot intenzívebben keringeti. Pólustisztító és bőrregeneráló hatásának köszönhetően már 1-2 alkalom után észrevehető a változás.

Ez az a szauna típus melyet mindenki használhat.