Árak Nyitvatartás Voucher Balance

 Lenti Város Önkormányzata a „Lenti Zöld város kialakítása” című pályázat keretében egy olyan játszóteret és sportpályákat valósított meg, melyek együttesen tovább erősítik Lenti zöld városi karakterét és rekreációs sportéletét.

A korszerű öntött gumi/folyami homok ütéscsillapító burkolatokon elhelyezett szabványos játszóeszközök elrendezése a különböző korosztályok biztonságos elválasztását is megvalósítja. Tartalmazzák mindazon játéklehetőségeket, melyeket egy mai korszerű játszótéren kialakítani szükséges. Ezeken túl nagy játékélményt adó játszószerek, úgymint a rugós játék iránytű, mérleghinta, homokozó hajó, egyensúlyozó rúd, állatkás csúszda, babaház, forgóhinta, kötélmászóka, lépegető korongok, lengőhinta, játszóvár, kötélpálya, kötélpiramis, óriás mókuskerék, akadálymentesített körforgó, valamint a sportpálya területén homokos röplabda pálya, műfüves labdarúgó pálya is kialakításra kerültek. Az egyes játszóelemeket tartalmazó sejteket szilárd burkolatú járdák változatos rendszere köti össze. A biztonságos használatot és a létesítmény állapotának megőrzését a köré tervezett kerítés nagymértékben növeli.

Kerkaland

A játszótér május 1. napjától október 31. napjáig naponta 10 órától 18 óráig látogatható, a játékok és a sportpályák használata közterületről történő belépés esetén ingyenes.  Az öltözői- és vizesblokk rendszer használata térítés ellenében lehetséges.