Árak Nyitvatartás Voucher Balance

Beltéri fürdő

A 3 500 m2 alapterületű beltéri fürdőrészben 4 medence található.

Az itt található 5 pályás úszómedencénk 33m hosszú és 2 m mély. A szabadidős sportolók mellett úszótanfolyamok és versenyek színtere. 

Az úszás rendkívül jó hatással van egészségünkre és általános jólétünkre. Növeli az állóképességet, erősíti a szív- és érrendszert és segít a testsúly kontrolálásában. Minimalizálja a hátfájás és a gerincproblémák kialakulásának esélyét. A vízben végzett mozgás csökkenti a stresszt, oldja a szorongást és segíti a mentális frissességet. Egy-egy úszómozdulattal szinte az összes izomcsoportunkat megmozgatjuk.

A belső térben található gyógymedence kiváló a hideg időben, az esős borongós napokon akár gyógyászati vagy kikapcsolódási célból is. Az ásványi anyagokban gazdag gyógyvízben való mártózás szinte kicseréli az embert.

A gyógymedence mellett helyett kapott az 1 méter mély tanmedence, mely elhelyezkedésénél fogva lehetőséget ad arra, hogy a gyógyvízben pihenő szülők biztonságban tudják úszni tudó nagyobb gyerekeiket a mellettük lévő, gyerekeknek kialakított medencében, ahol szabadon ugrálhatnak a vízbe. A melegvízzel feltöltött „vízi játszótér” a kisebb gyerekek úszásoktatásának és a délelőtti gyógytornák színtere is egyben.

félig fedett hidromasszázs néven ismert gyógymedencénk szezonálisan, májustól szeptemberig relax medencenéven élményelem funkciókkal, (talp-, derék-, hátmasszázs, buzogárok és nyakzuhany) és gyógyvíz helyett termálvízzel üzemel. Ebben az időszakban kortalanul, mindenki fürdőzhet a medencében. Októbertől áprilisig mikor újra beköszönt a hűvösebb idő gyógyvizes töltetet kap, melynek jótékony hatását 14 év feletti vendégeink élvezhetik.

Az apróságoknak egy elkülönített helyiségben található pancsoló garantálja az önfeledt lubickolást.

Mindemellett rendelkezésre áll egy 630 m2-es pihenőtér, mely ideális környezetet nyújt a pihenésre a kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Ez a terem kapcsolja össze a fedett részt az élményfürdővel.

MedencéinkVízmélység (m)Vízfelület (m2)Élményelem
Úszómedence 26-28°C 2,00 450 -
Gyógymedence 36-38°C 1,10 50 -
Hidromasszázs - relax medence 36-38°C 1,15 144 Talp, derék, hátmasszázs buzgárok, nyakzuhany
Tanmedence 32-34°C 1,05 88 -
Gyermek pancsoló medence 33°C 0,10-0,30 12 -