Árak Nyitvatartás Voucher Balance

Energiapark

Igazi kuriózum a Lenti Gyógyfürdő területén a Szent György Energiapark.

Természetgyógyászok szerint az Energiapark magyarországi viszonylatban is kiemelkedően nagy energiájú és olyan jótékony hatású energiavonalak találkozási pontjaiban fekszik, amely fürdőnket egyedülállóvá teszi egész Európában.

A Fürdő területén 2002-ben fedeztek fel földsugárzásokat, melyeknek több kereszteződési pontja is itt található, és a Föld energetikai hálózatának részét képezik. Bioenergetikus természetgyógyászok szerint minden betegség egy energiahiányos állapot következménye. Az Energiapark területén található sugárzások ezt az energiahiányos állapotot képesek helyreállítani.

Az itteni energiák egész testünkre hatva harmonizálják az energia áramlását, pozitív hatású folyamatokat indítanak be, melyek helyreállíthatják a testi és a lelki egyensúlyt. A Szent György Energiaparkban egy-egy alkalommal 1-2 órát érdemes eltölteni, melyben a kikövezett rész a Szent György vonalak irányát mutatja, az „oszlopok” „karók” pedig e vonalak találkozási pontjait jelzik: ott a legerőteljesebbek a földsugárzások. Ezeken a találkozási pontokon akár 20-30 percet is érdemes, javasolt elidőzni. Ezt az időt pihenéssel, kisebb sétával vagy mozgással lehet kombinálni. Tegyen egy sétát itt tartózkodása közben Energiaparkunkban és engedje át magát jótékony hatásainak! A térség klímája, fürdőnk gyógyvize és ez a-különleges energetikájú hely fokozottan segíti a pihenését, a feltöltődését, a testi-lelki megújulását.

Hazánkban olyan szakrális jelentőségű helyszínek alatt fedezték fel e-vonalak kereszteződéseit, mint az őskeresztény központoknál, az Árpád-kori templomoknál, illetve középkori kolostoroknál. Világszerte a Mária-kegyhelyeknél, az ősi civilizációk vallási központjainál, mint az egyiptomi piramisok, a perui Macchu Picchu, vagy az angliai Stonehenge alatt bukkantak a Föld energiaáramainak találkozási pontjaira. A régi korok emberei ismerték ezen helyek élettani és spirituális hatását, és szent helyként tisztelték őket.